Terugblik op het afgelopen half jaar.

 

Begin juli 2016 hebben we met veel plezier en enthousiasme de voorstelling “100 jaar Pioniers“ voor het voetlicht gebracht. We hebben deze voorstelling  4 maal ten overstaan van een uitverkocht huis gespeeld. We bekijken binnenkort of we volgend kalenderjaar hiermee nog op herhaling gaan.

IMG 2397 websiteIMG 2524 website

 De voorstelling  “Op avontuur met Diederik” wordt op scholen enthousiast ontvangen. Deze interactieve voorstelling voor groep 1 t/m 4 zoomt in op een stukje natuureducatie en kan aangepast worden aan het actuele seizoen. Naast informatieve en verhalende elementen bevat de  voorstelling ook muzikale onderdelen en activiteiten waarbij de kinderen toneel  kunnen spelen.

100 3462 website                                                    IMG 0165 website

 Op 13 september hebben we in het Toon Kortooms Park “Toons Verhalentafel” afgesloten. Het betrof hier een arrangement waarbij naast een uitgebreide lunch, Tony Wijnands uit Deurne en ik voor een toepasselijk entertainment gezorgd hebben. De voorstelling "Toons Verhalentafel" vond plaats in het kader van het Toon Kortooms jaar te Deurne.

DSC02545 websiteDSC02636 website

 In het schitterend verbouwde kasteel De Keverberg te Kessel ben ik actief geweest om een mooie en inspirerende voorstelling te ontwikkelen voor kinderen. Op dit moment ligt er een draaiboek klaar om met 2 of 3 spelers deze voorstelling te verzorgen.

Als verhalenverteller heb ik onlangs geparticipeerd in de muzikale uitvoering van “Lord of the Rings”. Onder leiding van dirigent Chris Derikx speelde harmonie Sint Gregorius uit Haaren dit muziekstuk op 23 oktober in de schouwburg te Tilburg. Het was een bijzondere ervaring om hieraan als verteller mijn medewerking te mogen verlenen. Op 13 november vindt er een 2e voorstelling  plaats in Meterik. 

P1060967 website

Op 29 oktober vond wederom  de “Nacht van de Nacht” plaats. IVN-vereniging Geijsteren-Venray tekende voor de organisatie van dit evenement waarbij ik als verteller het spannende verhaal van “De dolende ridder”  heb verteld. 

 

© 2024, Passie voor Verhalen
Alle rechten voorbehouden